Hvordan redigerer jeg i brugerinformationer?

Du kan redigere i en brugers informationer, eksempelvis brugerrolle og ansættelsesinformationer, i webapplikationen. Du klikker på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælger 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Brugere' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når man fører musen hen over linjen.

Du får nu vist en oversigt over alle brugere. Vælg den pågældende bruger i listen ved at klikke på det pågældende navn eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. Du kan nu redigere i brugerinformationerne efter ønske. Afslutningsvis gemmer du ændringerne ved at klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel.