Hvordan redigerer jeg i en skabelon på tilbud?

Du kan redigere i dine skabeloner i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. I listen klikker du på 'Skabeloner' hvilket giver et overblik over alle tilgængelige skabeloner. For at redigere i en skabelon klikker du på knappen med en blyant placeret ude i højre side af linjen for den pågældende skabelon. I vinduet foretager du de ønskede ændringer og klikker derefter på 'Ok'. For at gemme dine ændringer til skabelonen klikker du på 'Gem' under 'Handlinger' i højre panel.