Hvordan opretter jeg en skabelon på tilbud?

Du kan oprette en skabelon i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og derefter vælge 'Administration' i menuen. I listen klikker du på 'Skabeloner' hvilket giver et overblik over alle tilgængelige skabeloner. For at oprette en ny skabelon klikker du på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Skabelon'. Du vælger hvilken type skabelon du vil oprette og giver den et navn, hvorefter du udfylder teksten i skabelonen. Du har mulighed for at tilpasse teksten som du ønsker ved hjælp af genveje som eksempelvis fed tekst, punktopstilling og overskrifter.

Når du er tilfreds med resultatet klikker du på 'Ok'. Du kan nu oprette flere skabeloner efter samme mønster. Når du er færdig gemmer du dine skabeloner og ændringer ved at klikke 'Gem' under 'Handlinger' i højre panel.