Hvordan får en medarbejder adgang til en arbejdsseddel?

Arbejdssedler for ordre, hvor der ikke er tilknyttet nogle medarbejdere, er tilgængelige for alle medarbejdere. Derudover kan medarbejdere se arbejdssedler for de ordre hvorpå de selv er tilknyttet. Medarbejdere kan med andre ord ikke se arbejdssedler for ordre, hvor der er tilknyttet medarbejdere, men hvor de ikke selv er tilknyttet.

En medarbejder tilknyttes en ordre ved at åbne arbejdssedlen for den givne ordre og klikke på 'Medarbejdere' under 'Genveje' i højre panel. Sektionen 'Medarbejdere' åbnes på arbejdssedlen og du har nu muligheden for at redigere i tilknyttede medarbejdere. Du tilknytter medarbejdere ved at trække dem fra kassen 'Tilgængelige medarbejdere' til kassen 'Tilknyttede medarbejdere'. Alternativt kan du markere en eller flere medarbejder ved at klikke på de pågældende navne og derefter klikke på '>>'. 

På samme vis kan du fjerne tilknyttede medarbejdere fra en ordre, så de ikke længere har adgang til den pågældende arbejdsseddel. Du fjerner tilknyttede medarbejdere ved at trække dem fra kassen 'Tilknyttede medarbejdere' til kassen 'Tilgængelige medarbejdere'. Alternativt kan du markere et eller flere navne på listen over tilknyttede medarbejdere og klikke på '<<'.

Selvom du fjerner en medarbejder fra arbejdssedlen, fjernes de allerede registrerede timer ikke.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer