Jeg har oprettet en ny bruger, men vedkommende har ikke fået et password?

Når du opretter en ny bruger bliver der ikke genereret et password automatisk, så brugeren kan derfor ikke logge ind i systemet. Du har to muligheder for at oprette en adgangskode til brugeren:

• Send en velkomstmail til brugeren, som giver brugeren mulighed for selv at oprette et password
  • Opret et password til brugeren på den pågældende brugerprofil og udlever passwordet til brugeren

For begge muligheder skal du gå ind på den pågældende brugerprofil ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. I listen klikkes på 'Brugere' hvilket giver adgang til en liste over alle brugere. Den pågældende bruger vælges ved at klikke på navnet eller på 'Vis' ude i højre side af linjen for den pågældende bruger. 'Vis' bliver synlig når musen holdes over linjen. På den åben brugerprofil har du mulighed for at vælge 'Gensend velkomstmail' under 'Brugeroplysninger' hvilket automatisk sender en velkomstmail til brugerens email. Via et link i denne mail har brugeren mulighed for at oprette et password. Anden mulighed er at vælge 'Skift password' under 'Handlinger' i højre panel. Vælges denne mulighed åbnes et vindue, hvor du skal indtaste en adgangskode på minimum 8 tegn. Koden gentages og du klikker 'Godkend' for at oprette adgangskoden.