Kan jeg se de mails jeg har sendt af sted til kunder?

Ja. Hvis du klikker på knappen med kuverten i øverste højre hjørne vil du se en liste over alle de mails du har sendt og modtaget gennem Minuba.

Denne liste indeholder alle tilbud, ordrebekræftelser og fakturaer, du har sendt til kunder. Ligeledes indeholder listen eventuelle mails du har modtaget i forbindelse med mails du har sendt fra Minuba.

Du kan få vist en sendt mail ved at klikke på linjen for en specifik mail i listen eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når musen holdes over linjen. Mailen åbnes i et nyt vindue og her er det muligt at klikke på det vedhæftede dokument for at få det vist.