Hvordan opretter jeg en ny kunde?

Alle brugere med rettigheder til at oprette ordrer har mulighed for at oprette kunder. Dette kan ske både i webapplikationen og på appen.

Webapplikation

Du klikker på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Kunde' i menuen. Herefter udfylder du oplysninger om kunden og vælger 'Gem' under 'Handlinger' i højre panel af siden.

App

Du kan oprette nye kunder under 'Overblik' og 'Ordrekladder'. Sørg for at du har valgt en af disse sektioner. Tryk eventuelt på menuen i øverste venstre hjørne (tre vandrette streger) og vælg et af punkterne i menuen. Du kan nu trykke på '+' i øverste højre hjørne og vælge 'Kunde'.

Udfyld oplysningerne om kunden og tryk 'Tilføj' i nederste højre hjørne. Du vil nu få mulighed for at oprette en ny ordre på den nye kunde. Hvis du ikke ønsker dette, kan du blot vælge en anden sektion i menuen i øverste venstre hjørne.