Hvordan opretter eller ændrer jeg sidefoden på mine PDF-dokumenter?

For at oprette eller ændre din sidefor skal du vælge Tandhjul=>administration=>Logo- og dokumentindstillinger.

Du har flere muligheder for at sætte sidefod på dine PDF-dokumenter. 'Standard' er genereret ud fra de informationer du har oplyst om din virksomhed. Hvis du bruger denne, og ønsker at ændre i sidefoden skal du derfor ændre i dine virksomhedsindstillinger.

Hvis du bruger 'Billede' har du mulighed for at uploade et logo eller lign. du vil bruge som sidefod.

Hvis du vælger 'Brugerdefineret' får du en teksteditor op, du selv kan designe din sidefod i.

Alternativt kan du vælge 'ingen' hvis du ikke ønsker at have sidefod på dine dokumenter.

Alle indstillinger foretages i webapplikationen.