Hvordan benytter jeg Collectia til at sende rykkere på ubetalte fakturaer?

Du sender en faktura til gældsinddrivelse hos Collectia ved at åbne den pågældende faktura. I statusbjælken placeret øverst på fakturaen klikke du på delen angivet 'Rykker'. I menuen vælger du 'Send til Collectia'. Fakturaen er nu sendt til Collectia og du skal ikke foretage dig yderligere vedrørende fakturaen.

Det er kun muligt at sende fakturaer til Collectia, så har du allerede oprettet rykkere på en faktura skal disse afvises først.

Har du ikke allerede en aftale med Collectia om gældsinddrivelse, oprettes denne automatisk første gang du sender en faktura til Collectia. Du skal være opmærksom på, at du indgår en direkte aftale mellem dig og Collectia vedrørende gældsinddrivelse, uafhængig af din aftale med Minuba, og det er derfor vigtigt, at du læser aftalens betingelser igennem.