Hvordan sletter man en timeregistreringsopgave?

Du sletter timeregistreringsopgaver ved at afslutte opgaven. Du kan afslutte timeregistreringsopgaver i webapplikationen. Du skal klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Timeregistreringsopgaver' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen. Nu får nu en liste over alle timeregistreringsopgaver. Du sletter en opgave ved at klikke på 'Afslut' ude i højre side af linjen for den pågældende ordre. 'Afslut' bliver synlig, når du fører musen hen over den pågældende linje. Du bekræfter, at du vil afslutte den pågældende opgave ved at klikke på 'Ok'.

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer