Hvordan opretter man nye timeregistreringsopgaver?

Du kan oprette nye timeregistreringsopgaver i webapplikationen. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Timeregistreringsopgaver' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når du fører musen hen over linjen.

Du får nu vist en liste over dine timeregistreringsopgaver. Du opretter en ny timeregistreringsopgave ved at klikke på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælge 'Tilføj ny opgave' i menuen.

Angiv et navn for timeregistreringsopgaven samt et opgavenummer. Angiv i hvilken tidsperiode opgaven skal være tilgængelig. Startdatoen skal være den dato hvor det tidligst er muligt for medarbejderene at registrere arbejde af den pågældende opgavetype. Hvis det skal være muligt for medarbejderne at registrere opgaver af denne type for arbejde udført tilbage i januar 2015, skal startdatoen dermed være 01-01-2015. Hvis der ikke er en slutdato for denne opgave skal du blot angive en dato langt ude i fremtiden, eksempelvis 31-12-9999.