Hvordan fjerner jeg materialer fra min materialeliste?

Du kan fjerne materialer fra din materialeliste i webapplikationen. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Materialer' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen. Du får nu vist en liste over alle dine materialer. Du sletter materialer fra listen ved at klikke på 'Slet' ude i højre side af linjen for det pågældende materiel, du ønsker at slette. 'Slet' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen for det pågældende materiel. Du bekræfter sletningen af det pågældende materiel ved at klikke på 'Ok'.