Hvordan tilføjer jeg nye materialer til min materialeliste?

Du kan tilføje materialer til din materialeliste i webapplikationen. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Materialer' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen. Du får nu vist en liste over alle dine materialer. Du tilføjer materiel ved at klikke på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Tilføj nyt materiale' i menuen. Du udfylder med oplysninger om det nye materiale i vinduet og godkender ved at klikke på 'Ok'.