Hvordan tilføjer jeg medarbejdere til en afdeling?

Du kan tilføje medarbejdere til en afdeling i webapplikationen. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Afdelinger' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når du fører musen hen over linjen. Du får nu vist en liste over dine oprettede afdelinger. Vælg den afdeling du ønsker at tilføje medarbejdere til ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen for den pågældende afdeling. Du tilknytter medarbejdere og brugere ved at trække dem fra kassen 'Tilgængelige brugere' til kassen 'Tilknyttede brugere' eller ved at dobbeltklikke på den ønskede medarbejder. Alternativt kan du markere et eller flere navne på listen i kassen 'Tilgængelige brugere' og klikke på '>>' for at tilknytte de valgte brugere til afdelingen.

På samme måde kan du fjerne medarbejdere fra en afdeling ved at trække dem fra kassen 'Tilknyttede brugere' til kassen 'Tilgængelige brugere', ved at dobbeltklikke på den medarbejder du ønsker at fjerne, eller alternativt markere et eller flere navne på listen over tilknyttede brugere og klikke på '<<' for at fjerne de pågældende brugere fra afdelingen. Gem ændringerne ved at klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel.