Kan jeg få logo på dokumenter sendt til kunder?

Ja, det er muligt at få logo på de pdf.-dokumenter du sender fra Minuba til dine kunder. Du kan foretage indstillingerne i webapplikationen. Du klikker på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælger 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Logo og dokumentindstillinger' ved at klikke på linjen eller klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når man fører musen over linjen. Her kan du foretage følgende indstillinger for dine dokumenter:

• Dokumentformat - fonttype, fontstørrelse, størrelse på marginer
  • Sidehoved - logo
  • Sidefod - informationer om din virksomhed
  • Baggrundsbillede - logo

Du har derfor flere muligheder for at få dit logo på dine dokumenter, enten som en del af sidehovedet eller som et baggrundsbillede på dokumenterne.