Kan jeg se mine afleverede timesedler?

Du har ikke adgang til dine afleverede timesedler, men du kan finde en oversigt over din samlede arbejdstid, og hvornår du sidst har afleveret timeseddel. Denne mulighed er tilgængelig både i webapplikationen og på appen.

Webapplikation

Vælg fanen 'Min tid'. Her har du adgang til en oversigt over din samlede arbejdstid, og hvornår du sidst har afleveret timeseddel ude i højre side.

App

Klik på menuen i øverste venstre hjørne (tre vandrette streger) og vælg 'Aflever timeseddel' i menuen. Du får nu en oversigt over din samlede arbejdstid, og hvornår du sidst har afleveret timeseddel.