Kan jeg se en måned af gangen i kalenderen?

I webapplikationen kan du indstille den tidsperiode, der skal vises i kalenderen ved at klikke på 'Vis' i bjælken placeret over kalenderen og her vælge den tidsperiode du ønsker. Det er ikke muligt at ændre visning for kalenderen i appen.

De mulige tidsperioder er:

• Dag
  • 5 dage
  • Uge
  • Måned

Samtidig kan du angive hvilken dato visningen skal starte fra. Du skriver enten datoen direkte i feltet eller klikker på ikonet af en kalender og vælger den ønskede dato i den lille kalender, der åbnes.