Hvordan foretager man ændringer på en arbejdsseddel?

Du har mulighed for at foretage ændringer og lave tilføjelser til en arbejdsseddel både i webapplikationen og på appen.

Webapplikation

Du åbner den pågældende arbejdsseddel. Ude i højre panel finder du genveje til de forskellige sektioner på arbejdssedlen. Klik på den sektion du ønsker at redigere og den pågældende sektion på arbejdssedlen åbnes og kan nu redigeres. Når du har foretaget de ønskede ændringer gemmer du dem på arbejdssedlen ved at klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel.

App

Du åbner den pågældende arbejdsseddel. Du kan få adgang til de forskellige sektioner tilknyttet arbejdssedlen ved at klikke på menuen i øverste højre hjørne (tre vandrette streger) og derefter vælge den ønskede sektion i menuen. Her får du adgang til alle informationer angivet i den sektion som du kan ændre i. Ønsker du at tilføje noget nyt til sektionen klikker du på '+' i nederste højre hjørne.

På arbejdssedlens forside har man direkte adgang til at tilføje noter, materialer, timeregistrering eller dokumentation via '+' i nederste højre hjørne. For disse fire sektioner, er det derfor ikke nødvendigt først at vælge den pågældende sektion for at tilføje nyt.