Hvordan afsluttes en ordre?

En ordre afsluttes enten i fanen 'Overblik' eller direkte på arbejdssedlen for den færdigmeldte ordre.

I fanen 'Overblik' kan man afslutte en ordre ved at finde den pågældende ordre i sektionen 'Færdigmeldte til gennemgang' og klikke på 'Afslut' ude i højre side af linjen for den pågældende ordre. 'Afslut bliver synlig, når du fører musen hen over linjen. Dette anbefales kun når du allerede har kigget ordren i gennem og alle informationer er tilfredsstillende.

På arbejdssedlen for en færdigmeldt ordre er der placeret en proceslinje øverst på arbejdssedlen. Klik på delen angivet 'Afslut' og vælg 'Afslut'. Ordren er nu afsluttet og arkiveres.