Hvordan tilføjer jeg en adresse til en eksisterende kunde?

Du kan tilføje en adresse til en eksisterende kunde i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og derefter vælge 'Kunder' i menuen. Du ser nu en liste over alle dine registrerede kunder. Find den kunde du vil tilføje en adresse til i listen og klik på kundebeskrivelsen for at få vist kunden. Du kan også klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når man holder musen henover linjen. Vælg 'Opret ny' i øverste højre hjørne af siden og vælg 'Tilføj ny adresse'. Udfyld vinduet med de nye adresseinformationer og klik på 'Ok'.