Hvordan redigerer jeg i kundeinformationer?

Du kan redigere i de informationer du har på en kunde i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og derefter vælge 'Kunder' i menuen. Du ser nu en liste over alle dine registrerede kunder. Find den kunde du vil ændre informationer på i listen og klik på kundebeskrivelsen for at få vist kunden. Du kan også klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når man holder musen henover linjen. Du kan nu redigere i de informationer du har på kunden og gemme dine ændringer ved at vælge 'Gem' under 'Handlinger' i panelet i højre side.