Kan jeg se de ordrebekræftelser jeg har sendt af sted til kunder?

Ja, i webapplikationen kan du se en liste over alle de mails du har sendt og modtaget gennem Minuba. Klik på knappen med kuverten i øverste højre hjørne.

Du ser nu en liste, der indeholder alle tilbud, ordrebekræftelser og fakturaer, du har sendt til kunder. Ligeledes indeholder listen eventuelle mails du har modtaget i forbindelse med mails du har sendt fra Minuba.

Du kan få vist en sendt mail ved at klikke på linjen for en specifik mail i listen eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når musen holdes over linjen. Mailen åbnes i et nyt vindue og her er det muligt at klikke på det vedhæftede dokument for at få det vist.

Se eventuelt i hændelsesforløbet på ordren, hvornår den er afsendt for lettere at finde den rigtige mail.