Kan jeg se en ordrebekræftelse inden jeg sender den til kunden?

Ja, i webapplikationen har du mulighed for at se og efterfølgende sende ordrebekræftelser til dine kunder. Øverst på arbejdssedlen for en godkendt ordre er der angivet en proceslinje under overskriften. Hvis du klikker på delen angivet 'Ordrer' kan du efterfølgende vælge 'Vis ordrebekræftelsesdokument' i menuen og få vist en pdf-fil med ordrebekræftelsen.