Hvad viser fanen 'Min tid'?

I venstre side vises al planlagt og udført arbejde i en kalender. Det er her muligt at tilføje eller planlægge nyt arbejde ved at klikke og trække direkte i kalenderen på den ønskede dag og tidspunkt. Det er også muligt at redigere i allerede registreret tid ved at klikke på den ønskede registrering. Er registreret tid angivet med en grå farve er denne tid allerede afleveret eller faktureret og det er ikke længere muligt at redigere i den.

I højre side vises en oversigt over din samlede registrerede tid for den periode, der vises i kalenderen til venstre. Eksempelvis hvor mange timer, der er registreret i tidsperioden, hvad timerne er blevet brugt på, om du har haft fravær og hvilken type af fravær.

Det er muligt at ændre den tidsperiode, der vises på siden, ved at vælge hvor mange dage, der skal vises under 'Vis' i bjælken placeret over kalenderen. Det er muligt at vælge mellem 1 dag, 5 dage, en hel uge eller en hel måned. Samtidig er det muligt at gå frem eller tilbage i tiden, både på dags-, uge- og månedsbasis ved at benytte pilene i venstre side af bjælken.

Det er også her du afleverer dine timesedler, ved at klikke på 'Aflever' og vælge den dato du vil aflevere frem til.