Hvordan sender jeg et tilbud til en kunde?

Hvis der er tale om et allerede oprettet tilbud vælger du fanen 'Overblik'. I sektionen 'Tilbud og kladder' vælger du det aktuelle tilbud ved at klikke på beskrivelsen af tilbuddet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når musen føres hen over linjen. Tilbuddet åbnes nu. Under titlen øverst på tilbuddet vises en proceslinje. Klik på 'Tilbud' og vælg 'Send tilbud' i menuen. Udfyld vinduet, der åbnes, og klik 'Ok'.

Er der tale om et nyt tilbud, klikker du på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Tilbud' i menuen. Herefter udfylder du skemaet med oplysninger om tilbuddet. Er du tilfreds med resultatet klikker du på 'Godkend tilbud' under 'Handlinger' i højre panel af siden. I vinduet, der åbnes, vælger du 'Godkend og send på mail', tjekker at du er tilfreds med oplysningerne, der er angivet, og klikker 'Ok'.

Hvis du ønsker at sende tilbuddet til flere modtagere, kan du læse hvordan her:

https://minuba.zendesk.com/knowledge/articles/115004147125/da?brand_id=256162