Hvordan opretter jeg et nyt tilbud?

Det er muligt at oprette tilbud i webapplikationen. Du klikker på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Tilbud' i menuen.

Herefter udfylder du skemaet med oplysninger om tilbuddet. Er du tilfreds med resultatet, klikker du på 'Godkend tilbud' under 'Handlinger' i højre panel af siden. Når du godkender et tilbud har du mulighed for at 'Godkend' eller 'Godkend og send på mail', hvilket giver dig mulighed for at sende tilbuddet på mail til kunden.

Du kan også gemme tilbuddet som en kladde, ved at vælge 'Gem' under 'Handlinger', hvilket giver dig mulighed for at gemme det du allerede har udfyldt og færdiggøre tilbuddet senere.