Slet/opsig/spær en bruger i Minuba

Har du en medarbejder som ikke længere skal have adgang til Minuba, så kan du slette/opsige dem, så de ikke længere har adgang. 

Når de er slettet/opsagt, vil du stadig kunne se historikken på brugeren. 

Sådan sletter/opsiger du en bruger

1. Klik på "tandhjulet" i højre hjørne.

2. Vælg "administration"

3. Klikker på "brugere" i mulighederne der kommer frem

4. På listen finder du den bruger, som du ønsker at slette/opsige. 

5. Klik nu på "slet" når du har musen over den enkelte medarbejder. Han vil nu fremgå under slettede medarbejdere.

sletdfunktion.PNG

 

 

 

 

 

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer