Hvordan spærrer/sletter jeg en kunde?

For at spærre/slette en kunde skal du gøre følgende:

1. Klik på tandhjulet oppe i højre hjørne

2. Vælg "Kunder"

3. Hold musen henover kunden, så knappen "Spær" kommer til syne under "Handlinger":

kunder1.PNG

4. Klik på "Spær" og bekræft

Kunden vil nu være at finde i listen "Spærrede kunder". Du kan genåbne kunden igen ved at holde musen henover kunden og trykke på knappen "Genåben":

kunder2.PNG

Der kan ikke oprettes tilbud og ordrer på spærrede/slettede kunder, men de vil stadig fremgå i listen når der søges på kunde ved oprettelse af ordre:

kuynde3.PNG

På den måde er det synligt for alle at kunden allerede er oprettet i systemet og at denne er spærret/slettet. Og du undgår dermed at der ved en fejl bliver oprettet en ny kunde med samme informationer.

 

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer