Hvordan skjuler jeg medarbejder i planlægning?

Alle medarbejdere kan som standard ses i planlægningen, men der kan være medarbejdere, som ikke er relevant for alle, der arbejder med planlægningen.

Derfor kan du nu vælge at skjule en eller flere medarbejder. Når du skjuler en eller flere medarbejdere, gemmes det i din browser. Dette giver dig mulighed for at lave din egen medarbejderoversigt kun med de medarbejdere, der er relevante for din planlægning.

For at skjule en medarbejder skal du holde musen over den medarbejder, du ikke vil have vist, og trykke på det røde kryds som vist ud for Britt:



HideEmployee.PNG


Nu vil medarbejder Britt ikke blive vist i din planlægning, indtil du igen vælger at få din skjulte medarbejder frem igen således:



showAllEmployees.PNG

 

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer