Hvordan opretter jeg en tidsregistrering til afspadsering?

Du opretter en fraværstype som dine medarbejdere registrerer deres afspadsering på i "min tid".

1. Du gør dette ved at gå op i "tandhjulet" og vælge "Administration".
  2. Derefter vælger du "Arbejdstids-, tillægs- og fraværstyper".
  3. Gå op på "opret ny"-knappen og vælger "tilføj ny fraværstype".
  4. Derefter kan du oprette en fraværstype som du f.eks. kan kalde "Afspadsering".
  5. Derefter skal du sætte flueben i feltet kaldet afspadsering, på denne måde tæller den ikke som registreret tid i "Min tid" og den modregnes kun på din tilgangs saldo.

Fraværskode-feltet er jeres interne nummer på fraværstypen.

Når dine medarbejdere derefter registrerer med denne fraværstype tæller det ikke med i deres samlede registeret tid.