Hvordan får jeg et kontoudtog på en kunde?

Du kan se dine kunders kontoudtog ved at gå ind på den specifikke kunde i din kundeliste.
Dette gøres ved at gå op i højre hjørne og vælge "tandhjulet" og derefter vælger du "Kunder".
Derefter kan du søge efter den specifikke kunde og tryk på "vis".
Nederst på kunde-siden finder du kontoudtoget for din kunde.

Hvordan får jeg det printet ud?

Det er på nuværende tidspunkt ikke en direkte funktion til at printe kontoudtog ud men det er formateret til regneark format. Så hvis du markerer hele kontoudtoget og indsætter det i et regneark så vil det opretholde dens formatering. Dette har den fordel at du kan lave kontoudtoget som du gerne vil havde det skal se ud.