Hvordan får jeg indlæst mine rabatter fra Solar i Minuba?

Gå in på opsætningssiden for Solar (tandhjul > Administration > Grossistaftaler > vælg Solar).

Skriv dit aftalenummer ind og gem ændringerne:

Gå derefter ned til afsnittet "Rabataftale" og vælg 'Klik for at send mail til grossisten. Der dannes automatisk en mail der indeholder det aftalenummer du har angivet øverst. Denne mail afsender du til Solar.

Når Solar sender mail om at aftalen er på plads klikker du på knappen "Hent grossist rabatter":