Hvordan ser jeg afgifter på mine materialer?

Du har mulighed for at lægge afgifter på egne materialer samt se afgifterne på grossistmaterialer. Dette giver dig og dine kunder et overblik over de enkelte og samlede afgifter. På den måde kan du gøre det lettere for dine erhvervskunder at danne sig et hurtigt overblik over, hvilke afgifter der for dem kan være fradragsberettiget.

I listen over egne materialer kan du se de enkelte materialers afgifter:

For at tilføje en afgift til eget materiale skal du ind og redigere i dette klik her for at se hvordan du ændrer i egne materialer. Du vil nu få mulighed for at tilføje den afgift som du ønsker:

Når du registrerer materialer med afgifter, kan disse nu synliggøres på dit tilbud/ordre både til din egen og din kundes fordel. På billedet nedenfor er der både eksempler på egne materialer samt grossistmaterialer med afgifter på. Hvis du ikke kan se kolonnen "Afgifter" så klik her for at se, hvordan du vælger felter/kolonner.

Når du godkender en faktura, hvor der er afgifter på, fremgår det også på fakturaen i Minuba:

Ligeledes fremgår afgifterne også på faktura-pdf'erne: