Træk arbejdssedler til medarbejderen i planlægningskalenderen

Nu kan du fra højre side i planlægningen fra en liste let trække de arbejdssedler der skal planlægges ud på medarbejderen. På den måde kan du let holde rede på om alle arbejdssedler er blevet planlagt og sørge for at alt bliver håndteret.

Du kan planlægge arbejdet ved at trække en arbejdsseddel fra listen hen på kalenderen, og slippe den på en medarbejders tidslinje således:

Nu har du flyttet arbejdssedlen fra listen og den ligger nu på den valgte medarbejder:

Hvis du ikke vil se listen, kan du altid vælge det i 'Indstillinger' på planlægningen. Du kan også tilpasse hvilke felter listen skal indeholde. Du kan udvide listen med flere kolonner ved at markere kolonnen således:

Her kan du vælge de felter, du skal bruge for at kunne planlægge arbejdet:

• Ordre
    • Arbejdsbeskrivelse som indeholder ordretitel og ordretype
  • Adresse
    • Denne kolonne viser arbejdes installationsadresse og kan sorters, så du kan se alt arbejde fra samme postnummer og by
  • Medarbejder
    • Her kan du se, hvem der skal udføre arbejdet, og hvem der eventuelt er ansvarlig for arbejdssedlen.
  • Start
    • Ordrens startdato som angivet på arbejdssedlen.
  • Slut
    • Ordens slutdato som angivet på arbejdssedlen.