Se EDI reference på en materialeregistrering ved redigering

I Minuba kan du indstille, hvilke kolonner af data du ser, når du redigerer dine materialeregistreringer. Du kan indstille, om du gerne vil se, hvor nummeret på EDI fakturaen linjen evt. kommer fra.

Indstil kolonner af data

Når du er inde på en arbejdsseddel under "Materialeregistrering", vil du kunne se en kolonnen "EDI ref.", som viser nummeret markeret på billedet nedenfor:

Når du trykker på "Rediger" på materialeregistreringen, vil den som standard skjule "EDI ref." feltet. Hvis du gerne vil have vist det, skal du klikke på knappen med de tre streger over til højre i tabellen. Her klikker du på "Vælg felter".

Du vil få vist en menu, hvor du sætter hak ved "EDI ref." og trykker "OK".

Du vil nu kunne se EDI referencen igen, i en kolonne for sig. Denne funktionalitet er også tilgængelig på ekstra arbejde.

Vi har nu gennemgået, hvordan du indstiller kolonnerne i materialeregistreringen, så du kan tilpasse den til dine behov. God fornøjelse!