Hvordan indberetter jeg løn til ProLøn?

Du kan nu  lønindberette til ProLøn direkte fra Minuba. Fra Minuba skabes en csv-fil som du kan indlæse i ProLøns løsning.

Læs mere om ProLøn her

I Minuba går du til oversigten timesedler, som du kan vælge fra indstillinger:

Når du klikker på ’eksport’ får du en dialogboks frem, hvor du kan vælge: ProLøn

Du vælger periode og eventuelt afdeling.

Derefter klikker du: ”OK”

Der bliver nu genereret en csv-fil som du kan gemme, f.eks. på ”Skrivebordet”. Herefter går du til din ProLøn-løsning. Her importerer du csv- filen, som du genererede i Minuba.

Når du har valgt at eksportere dine løn-informationer, kan der fra Minuba komme en fejlmeddelelse som vist her:

Dialogboksen nedenfor beskriver de 2 typer fejl, der kan være i datagrundlaget som ProLøn accepterer. Når du har rettet disse fejl, skal du eksportere fra Minuba igen.