Hvordan bestiller jeg varer fra Solar til min arbejdsseddel?

Du kan bestille varer fra Solar webshop direkte til din arbejdsseddel i Minuba hvis du har slået det til. Læs her hvordan du slår det til.

Inde på arbejdssedlen kan du under afsnittet Grossistbestillinger (bemærk at dette afsnit kun er synligt hvis du har slået det til) kan du trykke på knappen "Vælg og bestil materialer".

Du vil nu blive ført over i Solars webshop, hvor du kan handle materialer til din ordre i Minuba. Bemærk at feltet rekv. skal være udfyldt med det korrekte ordrenummer fra Minuba, for at varerne automatisk kan komme ind på den korrekte arbejdsseddel i Minuba.

Når du er færdig med at finde materialer i Solars webshop til din arbejdsseddel, sender du ordren.

Når du genindlæser siden med din arbejdsseddel i Minuba, ser du en bekræftelse på at ordren er på vej fra Solar.

Når Solar har dannet en elektronisk ordrebekræftelse for bestillingen, lægges denne op på en FTP, hvorefter Minuba henter den på samme måde som EDI-fakturaer hentes. Der kan gå op til 20 minutter, fra du har afgivet ordren i Solar webshop, til materialerne kan ses på din arbejdsseddel i Minuba.

Når Minuba har hentet ordrebekræftelsen og knyttet den til arbejdssedlen, bliver de bestilte materialer overført og kan ses på arbejdssedlen under afsnittet Grossistbestillinger.

Du kan flytte linjerne til Materialeregistrering ved at åbne grossistbestillingen op. Dette gør du ved at klikke på på knappen "Vis" (i højre side af linjen). For at overføre alle linjer fra grossistbestillingen trykker du på knappen "Overfør". Og for at afvise bestillingen trykker du på "Afvis", bemærk at det kun er indlæsningen til arbejdssedlen du afviser, købet er stadig foretaget:

I dialogen som kommer frem, kan du overføre eller slette enkelte linjer ved at klikke på enten overfør-ikonet eller slet-ikonet og derefter på "OK":