Hvordan sikrer jeg, at der altid er en opgave tilknyttet en tidsregistrering?

Med denne funktion sikrer du, at medarbejderne altid får en opgave påført tidsregistreringerne.

Dette gør at medarbejderen altid har taget stilling, så du får et retvisende billede af, hvordan medarbejderne bruger virksomhedens tid. Det gør at løngrundlaget bliver skarpt og at dit ledelsesoverblik er endnu mere præcist, når du ser på arbejdstidsfordelingen.

Du kan slå denne funktionalitet til under "virksomhedsindstillinger". Dem finder du i:

"tandhjulet" -> "Virksomhedsindstillinger"

Naviger ned til afsnittet: Registreringer

Medarbejderne vil få denne meddelelse, hvis de forsøger at gemme en tidsregistrering, og der ikke er angivet en opgave: