Medarbejdertyper

Hvis virksomheden har mange forskellig tillægs-, arbejdstids- og Udlægstyper kan det være svært for medarbejderne at ved hvilke typer netop de skal bruge.

For at løse det problem kan du oprette medarbejdertyper!.  En medarbejders medarbejdertype bestemmer hvilke valgmuligheder der vises på tidsregistreringer.

For at komme igang med medarbejdertyper  skal man navigere ind på "Indstillinger" =>"Administration" =>"Medarbejdertyper"=>"Opret ny"=>"Opret ny medarbejdertype".

I dette eksempel er målet at begrænse vores medarbejder "Hans Hansen" så han kun har adgang til det er relevant for en lærling.

Det første du skal gøre er at give din nye medearbejdetype et navn og et nummer og måske en beskrivelse:

Det næste du skal gøre er at vælge hvem der er af denne medarbejdertype:

En medarbejder kan kun have en medarbejdertype.

Dette kan også gøres når du er inde og oprette/redigere brugere så ser det således ud:

Når du har fundet ud af hvem der skal have denne "101 - lærling" medarbejdertype, kan du begynde at afgrænse hvilke tidsregistrerings muligheder der skal tilknyttes:

Det eneste opgaver der skal kunne vælges er kørsel og rådighedsvagt.

Det næste man kan vælge er hvilke tillæg der skal kunne vælges:

Hvis lærlinge ikke arbejder i weekenden eller på helligdage så skal kun gives adgang til "Overtid lærling" tillægget.

Sidst men ikke mindst er der Udlæg og diæter.

En lærling skal aldrig lave nogen udlæg, men skal stadig kunne registrer diæter og kilometerpenge.